Το Frezia Flowers και η έμπειρη ομάδα του δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει υψηλές ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανθοδετικής, διακόσμησης και οργάνωσης εκδηλώσεων. Με καλαισθησία, μεράκι, μακροχρόνια πείρα, επαγγελματισμό και αγάπη δημιουργούμε ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε event με λεπτομέρεια στην αισθητική, πάντα με νέες πρωτότυπες ιδέες ξεχωριστά για τον καθένα από εσάς!

 

Στόχος μας είναι να ζωντανέψουμε τα όνειρα σας!

  

Το Παραμύθι της Φρέζια...

"Ο Κήπος του Βασιλιά"

Ο Βασιλιάς πάει στον κήπο του βλέπει πως τα δέντρα, οι θάμνοι και τα λουλούδια του ξεραίνονται! Η Βελανιδιά του λέει πως ξεραίνεται γιατί δε μπορεί να είναι τόσο ψηλή όσο το Πεύκο ... Γυρίζει προς το Πεύκο και το βλέπει πεσμένο κάτω γιατί δε μπορεί να κάνει σταφύλια όπως το Αμπέλι...

Και το Αμπέλι ξεράθηκε γιατί δεν έκανε λουλούδια σαν την Τριανταφυλλιά...Βλέπει την Τριανταφυλλιά να κλαίει γιατί δεν είναι γερή και δυνατή σαν την Βελανιδιά....Ξάφνου, βλέπει ένα φυτό, τη ΦΡΕΖΙΑ, γεμάτη άνθη και πιο δροσερή από ποτέ!

Τη ρωτάει ο Βασιλιάς : "Πώς γίνεται και αναπτύσσεσαι τόσο καλά μέσα σ' αυτόν τον μαραμένο και θλιβερό κήπο;"

Το λουλούδι του απαντάει : "Δεν ξέρω! Ίσως γιατί υπέθετα πάντα ότι, όταν με φύτεψες ήθελες φρέζιες. Αν ήθελες στη θέση μου Βελανιδιά ή Τριανταφυλλιά. Εκείνη την στιγμή είπα μέσα μου, θα προσπαθήσω να είμαι η Φρέζια όσο μπορώ καλύτερη."

Το παραμύθι λέει ότι η Φρέζια, που στολίζει χαρούμενη τον κήπο του Βασιλιά, του απάντησε "πως θα προσπαθήσω να είμαι η Φρέζια όσο μπορώ καλύτερη." 

Ετσι λοιπόν το Ανθοπωλείο Frezia σας περιμένει για να στολίσει την κάθε σας στιγμή στον ζεστό και φιλόξενο χώρο που έχουμε δημιουργήσει για εσάς επί της Λεωφ. Συγγρού 379 και Ζησιμοπούλου 1  Παλαιό Φάληρο δίπλα στο Μαιευτήριο ΡΕΑ για να σας εξυπηρετήσουμε με λουλουδάτες προτάσεις, συνθέσεις επιτραπέζιες και καλάθια!  

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109408900 για να κλείσετε ραντεβού με έναν από τους έμπειρους διακοσμητές μας!